FÖRÄLDRALEDIG MED TVILLINGAR

På måndag börjar M jobba igen efter att ha varit föräldraledig med mig sedan tvillingarna kom. I början tyckte jag att det kändes lång tid att vara hemma tillsammans, men jösses vad fort tiden gick! Vad hände?!

Hur som helst, det går bra här hemma även om det är svårt att få tiden att räcka till. Det mest klassiska är när den ena somnat så vaknar den andra. Vi jobbar stenhårt hela tiden med att synka dem, vissa dagar går bättre än andra. De äter oftast samtidigt, men sömnen kan variera. Inte så konstigt kanske, de är ju trots allt två olika individer med olika behov 😉 Många frågar mig om jag aldrig blir stressad… både ja och nej svarar jag då. Klart jag blir stressad över saker som händer i tvillingarnas centrum. Värst är nog när storasyster varit svårsövd och tvillingarna skriker otröstligt så högt att det finns risk för att hon vaknar. Då blir jag stressad för att jag vet hur jobbigt det blir att försöka söva om henne igen + all den tid som vi la ner precis innan på att söva henne blir som förgäves…

Jag försöker vara aktiv på Instagram så mycket som jag bara kan, mest för att det ger mig så mycket inspiration! Dessutom måste jag sysselsätta hjärnan med något annat än blöjbyten, klädbyten, matning, jollrande and so on. För ja… det är ju mestadels bara det som det kretsar kring just nu. Tvillingarna blir 3 månader idag och det är först nu som jag börjar tycka det är lite roligt när de börjar ge respons såsom skratt och leenden. De är riktiga små flirtisar just nu 😉

Den största skillnaden att vara föräldraledig själv är att jag kommer behöva hämta stora tjejen på förskolan under alla eftermiddagar hon är där. Idag både hämtar och lämnar M vilket har underlättat massor! Men det ska nog gå bra det med.

Nu ska jag fortsätta titta lite på Hemnet (när jag väl börjar kan jag inte sluta) innan vi hoppar i säng här. Kolla bara! Huuuuur fint är inte detta? 🤩

Foto: Edward & Partners hämtat från Hemnet

Hoppas ni har en fin lördag! 💋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s