MÅNDAGSPEPP!

Tvillingarna blev 3 månader i lördags. Vad mycket snabbare denna föräldraledighet går jämfört med förra jag hade med Julia. Kanske just därför; att Julia finns och ger oss dagliga utmaningar som upptar mer av vår tid. M börjar jobba imorgon igen så nu startar min vardag och föräldraledighet på egen hand.

 

I natt sov tvillingarna väldigt bra. Vi somnade vid midnatt och jag vaknade första gången vid 07 av väckarklockan. Den var jag snabb på att stänga av och somnade vidare till kl. 08. Jag gick upp för att väcka Julia och M som fortfarande låg och sov. Ungefär 30 minuter senare vaknade Oliwer och strax därefter även Alice. Då hade tvillingarna sovit non-stop sedan midnatt. Det hör visserligen inte till vanligheten, utan oftast brukar Oliwer vilja äta runt 05-06-tiden för att därefter somna om till kl. 08 och då vaknar dem båda. Så ja, oftast är vi tvillingföräldrar faktiskt bortskämda med sömnen… än så länge.

 

Imorse tog vi en powerwalk innan frukost. Det var så himla fint väder; solen sken från den klarblåa himlen och det var alldeles vindstilla. Så skönt!

img_8398

 

Hade glömt att göra chiapudding igår kväll som jag skulle ha till frukost imorse, så jag åt en chokladpudding från ProPud istället. Gjorde iordning en chiapudding under fm som jag tänkte äta som mellanmål senare i eftermiddag innan middagen. Toppar den med bär och nötter så blir den så där extra smarrig.

Pratade med min syster tidigare idag och vi peppade varandra till ett hälsosammare liv. Haha. Nej, men så här är det. Vi båda har fött barn för ca 3 månader sedan och vill komma tillbaka till våra kroppar, känna oss mer hälsosamma, starkare och piggare. Vi ska därför försöka gå powerwalks samtidigt och ha varandra i telefonen. Min syster bor i Göteborg så vi kan tyvärr inte gå tillsammans. Hur ska vi då börja leva ett mer hälsosammare liv? Jo, nämligen genom att äta nyttigare och träna mer. Jag räknade därför ut för en stund sedan hur många kalorier jag bör äta per dag för att gå ner i vikt. Jag har några graviditetskilon kvar, så nu är det bara att sätta fart. Har googlat på nyttiga frukostar och beställt fina glasburkar som jag ska hälla upp ingredienser i till mina frukostar, på så sätt blir det lite roligare och mer pepp att vara hälsosam 🙂

 

43612647

Lånad bild från Lagerhaus.se

 

 

Hoppas veckan startade bra för er allihop och att ni får en mysig kväll.

 

Puss! ❤

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s