VITT OCH GRÅTT

God morgon!

Redan torsdag, tycker tiden går så himla fort just nu. Det var ju alldeles nyss helg! Igår skulle jag ta tag i det där tråkiga tvättberget med ren tvätt… men istället förpassade jag mig till övervåningen och tvillingarnas rum. 🙂 Så mycket roligare att tillbringa tid där inne och fundera på inredningen. Eftersom vi inte vet vad det blir för kön och jag dessutom är väldigt stereotypisk när det kommer till kön och färger, väntar jag med att tillsätta ”tjejfärger” och/eller ”pojkfärger”. Tills vi vet förblir rummet mestadels vitt och grått.

IMG_4958

IMG_4959

IMG_4961

IMG_4962

IMG_4963

IMG_4965

IMG_4970

Ska göra ett krafttag nu och ta tag i den där tråkiga tvätten…

PUSS! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s