LUNCH & BESÖK HOS BM

Hellooo!

Hoppas ni alla haft en fin fredag så här långt. Själv har jag lunchat med Jessica och därefter varit på besök hos barnmorskan. Just nu ses vi varannan vecka men efter graviditetsvecka 36 blir det varje vecka. Däremellan har vi även två tillväxtultraljud att gå på + ett läkarbesök. Jag kan fortfarande inte förstå att det kommer tvillingar snart! Så himla overkligt.

Så himla roligt att träffa Jessica igen, min närmaste kollega på jobbet. Vi hittade verkligen varann direkt när hon anställdes hos oss i september förra året. Ni vet, hon är en sån där person som känns som om man har känt henne i hela sitt liv. Så härligt att klicka direkt från dag ett! ❤ Jag längtar dock redan efter att ha något att göra om dagarna, såsom att jobba, men förstår samtidigt  v e r k l i g e n  vitsen med att vara sjukskriven nu med tvillingar. Har ju varken ork eller tålamod till någonting just nu, så att jobba skulle inte funka alls.

Hämtade Julia lite tidigare idag från förskolan då hon inte sovit så bra i natt. Nu ska jag börja med middagen, sen blir det soffhäng resten av kvällen.

IMG_4720

 

PUSS! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s