INREDNING AV TVILLINGRUMMET FORTSÄTTER

Fredag och helg – äntligen!! 🙂

IMG_4812

För någon dag sedan shoppade jag lite nytt till tvillingarnas rum. Än har produkterna inte kommit, men när de gör det och jag har hunnit inreda så ska jag visa er resultatet. Det jag klickade hem var en ny matta då jag avskyr mattan som vi har där inne nu. Köpte även en väggdekoration, en spegel och en liten kruka. Är även på jakt efter gardiner, fina sängkläder till spjälsängarna och gallerfiltar. Hade väldigt gärna velat ha en sänghimmel ovanför sängarna, men eftersom rummet är så litet får det dessvärre inte plats. Tro mig, jag har vänt och vridit på varenda möbel där inne tusen gånger, men insett att den bästa möbleringen för sängarna är att dem står som ni ser nedan.

IMG_4823

Spjälsängarna heter Sundvik och kommer från IKEA.

 

IMG_4820

Monterade ihop lekkistan från Alice & Fox i veckan, så himla gullig och praktisk på samma gång. Man ser kanske inte så mycket av den på bilden ovan, men tycker den passar väldigt bra in i rummet där den står nu.

 

IMG_4817

Ska försöka få in lite mässing även i detta rum, trots att just mässing hängt med ett tag i inredningsvärlden kan jag ännu inte riktigt få nog. Tycker det är såå fint med mässing! Struntar i om trenden är på väg bort, hos mig är mässing fortfarande välkommet 🙂

Nu ska jag och M gå och hämta Julia på förskolan. Trevlig helg till er alla!

 

PUSS! ❤

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s