LETAR BARNRUMSINSPIRATION…

Tvillingarnas rum är det rum i huset som får mest uppmärksamhet av mig just nu. Jag är där inne flera gånger om dagen för att känna efter, möblera om och möblera tillbaka, tänker och tänker igen. Rummet är väldigt litet för två personer, det är redan litet för en person. Men vi har bestämt oss för att de ska dela rum i just det rummet, så då får vi se till att få det att funka. Att googla och söka efter inspiration på nätet och sociala medier är det absolut bästa sättet för mig att till slut landa i det jag vill ha. Nedan finner ni fin inspiration från miniroom.se

 

IMG_4770IMG_4771IMG_4772IMG_4773IMG_4774IMG_4775IMG_4776IMG_4777IMG_4778IMG_4779

 

Nu ska jag slänga mig i soffan och umgås med min lilla familj. Ha en fin kväll, fina ni.

 

PUSS ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s