TVILLINGARNAS RUM

Idag har vi en riktigt lugn och skön söndag här hemma. Hela familjen samlad i soffan framför tv:n medan regnet smattrar mot rutorna. Det har bokstavligen regnat till och från hela dagen. Passar på att skriva ett inlägg innan middagen och dela med mig av mitt senaste inredningsprojekt; tvillingarnas barnrum. Har redan börjat lite smått med inredningen där inne och har nu tagit en liten liten paus för att känna in och tänka efter hur jag vill ha det där inne. Ingen brådska egentligen att få det gjort, till en början kommer de säkert ändå inte att nyttja rummet. Men alltid lika kul att inreda, oavsett vad det är. 🙂

IMG_4562

IMG_4565

IMG_4744

Verkligen ä l s k a r  Stickstay’s wallstickers! Skulle kunna pryda hela rummet med deras olika kollektioner. Jag skulle vilja ha deras ballongkollektion också, men vill vänta tills tvillingarna har kommit så jag vet kön på dem. Extra kul tycker jag att det är att Stickstay håller till i Nynäshamn, vilket är väldigt nära oss. 🙂

Så snart jag har bäddat i spjälsängarna kommer även bilder på den sidan av rummet. Det jag även ska göra är att montera ihop den gråa leksakskistan från Alice & Fox som jag beställde för en tid sedan. Har länge velat ha den och passade på när de hade rea. Det gäller att vara sparsam med pengarna och tänka sig för lite extra nu när familjen utökas med två till.  Är även på jakt efter en ny matta, tips tas tacksamt emot.

Senast i mitten av oktober blir jag igångsatt om de inte har kommit innan. Tänka sig att vi går från tre till fem om bara några veckor… fortfarande så overkligt.

PUSS ❤

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s