SNART ÄR DEM HÄR!

Insåg idag att det inte är lång tid kvar innan man är trebarnsmor. TRE. Och dessutom tvillingar. Så himla konstigt. Har gått runt i huset idag och sett mig omkring. Bara att inse att det kommer att se lite annorlunda ut hemma sen när dem har kommit. För tillfället står båda spjälsängarna inne i deras gemensamma rum, men så snart de har kommit kommer vi att flytta ena spjälsängen till vårt sovrum där de kommer få dela säng till en början, har hört att det är att rekommendera för nyfödda tvillingar. Gott om plats i vårt sovrum har vi i alla fall 😉

 

Nu tänker jag och dottern hoppa ner i spabadet innan det är dags för lördagsmiddag. Att planera köksrenovering tog på krafterna.. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s