PLANERAR 1-ÅRS KALAS

Det går långt mellan uppdateringarna här. Livet. Det kommer liksom emellan. Hela tiden.

Hela sommaren har gått och jag kommer knappt ihåg vad vi gjort. Jo, vi fick möjligheten att åka 3 dagar till Venedig, bara jag & M. Utan barn. Det var alldeles fantastiskt! Lever fortfarande på den resan trots att det gått flera flera månader.

Kommer också ihåg att vi hade en kusinträff hos oss med alla kusiner med familjer. Firade min bror också som precis fyllt 40. Förutom det var jag & barnen i Göteborg en sväng med min mamma och syster för att hälsa på min andra syster som bor där med sin familj. I övrigt blev sommaren precis som vi tänkt oss… bara hemma och tog det lugnt. Tiden går så himla fort ändå. För oss känns det som om det bara är morgon och kväll, det som händer däremellan vet jag knappt.

Om mindre än 2 veckor firar vi tvillingarna som fyller 1! Kan inte förstå att det redan gått ett helt år sedan de kom. 1 år. Det känns inte som det… samtidigt som det känns som hundra år sedan. Någon som känner igen den känslan?

Nu ska jag hoppa i säng här. Nighty! ♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s