SEDAN TVILLINGARNA KOM

Enda sedan tvillingarna kom till världen för lite mer än 2 månader sedan har jag tänkt att jag ska blogga. Varje dag har jag tänkt tanken och flera, flera gånger har jag planerat NÄR jag ska blogga. Men som ni förstår har det inte gått så bra 😉 Det är helt enkelt fullt upp med tvillingar. Att ta hand om ett nyfött barn kan vara nog så mycket och påfrestande om inte annat, speciellt om man redan har ett barn sedan innan, exempelvis en dotter mitt i 3-års trotsen. Addera då att den nyfödda inte bara är EN nyfödd utan TVÅ nyfödda… ja, då har ni min situation helt enkelt 🙂 Många sa till mig innan att det inte alls är dubbelt så mycket jobb, bara dubbelt så mycket kärlek. Ha! Vilken lögn! Antingen försökte de få mig att vara minde orolig (läs bitter!) eller så kommer de inte ihåg hur det var att få tvillingar. Om någon av er är intresserade av att få min oredigerade bild av verkligheten med tvillingar, eller åtminstone MIN verklighet – säg till. Jag skriver gärna ner den åt er så ni får något att läsa, haha.

Tvillingarna föddes 12 oktober. Sedan dess har tiden bara sprungit iväg. Men någonting som vi faktiskt har lyckats hinna med är att vi äntligen tagit tag i och gjort om hallen lite grann. Vi behövde mer förvaring varför vi köpte en byrå med 6 st lådor, ställde en klädställning under trappan för våra jackor och fortsätter fundera vart vi ska göra av skorna. Kanske blir det skoskåp, men vi har inte riktigt bestämt oss än. Valde en rund stor spegel från House doctor, tycker den bryter av bra.

En reaktion till “SEDAN TVILLINGARNA KOM

  1. Åh läser gärna mer om hur det är med tvillingar! Förstår att det inte kan vara lätt, tycker det är tufft nog med en som to be 3 åring 😵

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s