SYNKADE SYSTRAR

Ja, det är faktiskt helt otroligt att jag och min lillasyster Nina är så synkade i graviditeterna. Hon väntar sitt första barn med bf datum endast 10 dagar (!) efter mig. Är det inte himla häftigt ändå? 🙂 Även om det kommer bli en tuff och intensiv första tid för oss med nyfödda tvillingar och en redan 2,5-åring hemma, så börjar jag mer och mer se fram emot det nu. Att få vara föräldraledig samtidigt som sin lillasyster, bara en sån sak! 😉 Även fast vi bor nästan 50 mil ifrån varandra kommer vi kunna ha så mycket glädje av att vara lediga samtidigt. FaceTime:a på dagtid, ta promenader samtidigt som vi pratar i telefon eller bara ringa upp varandra när som helst under dagen. Sån himla lyx!

IMG_5685❤ ❤ ❤

Förra gången jag var föräldraledig var jag helt själv (förutom mammagruppen förstås) under 6 månader innan en kompis till mig fick sin förstfödde, som tack och lov bor nära oss.

Nu ska jag åka iväg och hämta ut ett paket som kommit med posten samt skicka iväg ett, därefter åker jag bara hem och fixar lunch.

PUSS! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s