BABYSHOWER X 2

Nu var det några dagar sedan mitt senaste inlägg, jösses vilken vecka det har varit! Det jag inte har kunnat berätta om tidigare är all planering inför min lillasysters babyshower som jag har hållit på med sedan flera månader tillbaka. Babyshowern hade vi hemma hos oss i lördags. Syster, som bor i Göteborg, trodde att hon skulle komma upp till Stockholm för att gå med mig på Tyrol och se Mama Mia. När hon väl anländer och jag öppnar dörren blev hon väldigt chockad över att se släkt och vänner innanför dörren som ropar ”SUPRIIIIIIISE!” Haha, jag älskar överraskningar och framför allt att överraska andra.

 

IMG_5370.jpg

IMG_1523.jpg

IMG_5372Tårta från Mr Cake i Stockholm

 

I söndags var det dags igen… utan min vetskap hade en babyshower för mig planerats. Jag och syster åker in till stan för lite fika och shopping innan hon och hennes kille ska åka hem till Göteborg. Hon lyckas lura in mig på Mornington hotel på Östermalm där min babyshower hölls. Släkt och vänner överrumplar mig totalt när jag får syn på allihopa. Chockad är bara förnamnet kan jag säga 😉

IMG_0020

IMG_0031

Som ni säkert förstår var jag HELT slut efter denna helg och har nog inte riktigt återhämtat mig än. 🙂 Men så roligt vi har haft! 🙂 I nästa inlägg visar jag er några av de alla fina presenter jag fick.

 

PUSS! ❤

 

 

 

 

 

En reaktion till “BABYSHOWER X 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s