VÄLKOMMEN!

Vad roligt att du hittat hit! Jag satt och tänkte tidigare idag… varför inte skapa en blogg? Jag tycker ju att det är så kul att skriva, dessutom har jag under en tid funderat på hur jag kan utveckla mitt engagemang på insta. Bloggen kommer därför spegla mitt instakonto @interior.by.linda genom att publicera fler bilder och mer text. Ni kommer att få följa mig och mitt intresse kring inredning, småbarnslivet och allt som kommer med det.

Vem är då jag? 35 årig Stockholmstjej, mamma till Julia 2,5 år samt gravid med tvillingar som är beräknade till oktober i år. Lever med barnens pappa M och våran chihuahua Lisa. Vi flyttade från innerstan efter 10 år för en fristående villa strax söder om Stockholm och fullkomligt älskar villalivet!

Följ mig för att få veta mer om mitt hem och min inredningsstil, hur det är att få tvillingar när man redan har ett litet barn sedan tidigare och mycket mer.

IMG_4678

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s