Lördag och sol ☀️

Fick sova många timmar i följd i natt och vaknade upp till sol, hur underbart är inte det!? Det finns få saker som gör mig så där innerligt lycklig som solen. Älskar verkligen solen och är så otroligt beroende av den.

Idag ska vi ta ner den tredje och sista plankväggen i huset. Ska bli så skönt att alla plankor snart är ett minne blott.

På måndag kommer golvföretaget och påbörjar arbetet med byte av golv på hela nedervåningen. Det är också v e r k l i g e n någon jag sett fram emot och längtat till enda sedan vi flyttade in i huset för snart 6 år sedan. Golvet var redan då väldigt slitet med hål på flera ställen. Ja, ni läser rätt – hål! Jag vill sällan få med vårt golv på bild och när det varit ofrånkomligt har jag fått redigera bilden ganska mycket. Nya golvet är ett ekparkettgolv åt det ljusare/gråa hållet men ändå inte helgrått. Svårt att förklara, ni får se när det är klart 😍

Ha en fin lördag, finisar! Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s