LIVET ♥️

Alltså, herregud vad länge sen det var sist jag skrev ett inlägg. Inte alls meningen att det skulle dröja så här länge, men livet har liksom kommit emellan… Ni som vet ni vet ♥️

Sist jag skrev var tvillingarna 3 månader gamla, nu har de hunnit bli hela 7 (!) månader och rutiner har börjat sätta sig här hemma, så himla skönt! 🙏🏽 Sedan sist har vi gått igenom kolik med Oliwer, närvarat på dop för min gudson/systerson i Göteborg, renoverat köket, döpt tvillingarna & vi har gift oss! 😅🥳

Nu har vi en mycket lugnare period framför oss vilket vi alla ser fram emot. Sommaren verkar göra entré på riktigt nu och semester nalkas för M. Vi har väl egentliga inga direkta planer för semestern. Då det gått en hel del pengar under den senaste tiden kommer vi nog bara vara hemma, njuta i trädgården och besöka familj och vänner. Det räcker gott det känner vi just nu 🥰

Vad har ni för planer i sommar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s