VINTERLAND ❄️

Hur fint är det inte ute nu?! Jag älskar vintern om vi får snö, annars hoppar jag gärna över denna årstid. Blir så nostalgisk när man ser barnen går omkring i sina overaller, åker pulka och snowracer. Ännu roligare är det nu när man själv har barn som man äntligen kan åka med! Som barn älskade jag att åka allt; stjärtlapp, pulka, snowracer, tefat, spark, slalom, skridskor… tror inte det var nåt jag inte åkte 😉

Jag vill introducera precis allt för mina egna barn, men eftersom den äldsta bara är 2 år än så länge startar vi denna vinter med att ge henne en snowracer i julklapp. 🙂 Julia är precis som mig, älskar att åka i backarna, så julklappen kommer nog bli en hit!

Så här ser vårat vinterland ut. Ser det likadant ut hos er?

Ha en mysig kväll. Puss! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s